Çarşamba, Ekim 11, 2006

GePGeNc FeSTiVaL Organizasyon Toplantisi-14 Ekim Cumartesi, Saat 14:00

Selamlar.

Bir sekilde bu festivalin kiyisindan kosesinden tutmak istediginizi biliyoruz. (yanlis biliyor olabiliriz, eger oyleyse dikkate almayin bu epostayi, ilgilenecek birilerine iletin mesela)



Simdi. Malum festival yaklasiyor. Basvurular artti, basvuru icin son gunlere de girdik. Ulkeden ve biraz ulke disindan bir cok genc ve genclik kurulusu ilgilendi.
Atolyeler, projeler, gosteriler, konserler, vs. bir suru bir suru bir seyler var.
Bu kadar etkinligin, bu kadar gencin bir araya geliyor olmasi epey heyecan veriyor ama bir de isin organizasyon kismini dusununce de biraz gerilim. Cok degil.


Niyetimiz Cumartesi gunu toplantiya gelenlerle birlikte artik festivalin organizasyonu bundan sonra birlikte yurutmeye calismak. Toplantida su ana kadar neler olup bittigiyle ilgili bilgi sahibi olduktan sonra 14 Ekimden sonrasini konusacagiz.


Eger bu toplantiya katilmayi dusunuyorsaniz;

- Programinizi Cumartesi saat 14:00 de Bilgi Universitesi Kustepe Kampusunde olacak sekilde duzenlemek. (ortalama iki saat surecegini tahmin etsek, 16:00 gibi biter toplanti)
- Ben toplantiya katiliyorum diye bir eposta. (malemdar@bilgi.edu.tr adresine, kac kisi gelecegini bilelim ki, ona gore sandalye-masa ayarlayalim)
- Zamandan tasarruf icin festival ile ilgili onden bilgi edinme. (kaynaklar: www.gepgencfestival.net gepgenc.blogspot.com malemdar@bilgi.edu.tr )
- Festivalin organizasyonunda olmak isteyen baska tanidiklariniz var ise onlara bu epostayi iletmece hatta eposta gruplarina.


Toplanti mekani: Istanbul Bilgi Universitesi Kustepe Kampusu, Spor salonu binasi ust kati.

Ulasim icin bkz. http://www.gepgencfestival.net/iletisim.htm

Hiç yorum yok: