Salı, Kasım 06, 2007

Van'dan kısa notlar :)





Murat'la birlikte 3 Kasım Cumartesi yollara düşüp Pazar akşamı döndüğümüz Van maceramız sona erdi... Maceredan kısa kısa notlar:
Uçaktan iner inmez doğru Van GEM'in yolunu tuttuk. İçerisi kalabalıktı. Atatürk Ünv. ve Van 100. yıl Ünv.'nin saha toplantılarını yapmış yemeklerini yiyorlardı. Atatürk Ünv.'den katılan yeni gönüllülerle birlikte kalabalık bir grup çok verimli bir toplantı yaptık. Tanıştık, planlar yaptık, trenler hayal ettik...Hatta benim "FESTİVAL TRENİ'ne binip tıngır mıngır İstanbul'a gelmek hayalinden gerçek hayata dönmem zor oldu :) Toplantının çıktılarını Murat sitemizin forumuna koymuş bile..
Toplantının yorgunluğunu Van GEM'in folklor ekibi eğitmeninin kına gecesinde çılgınca halay çekerek attık. Sonra Erzurum gidecek yolcularımızı uğurladık..Ve pazar sabahı süper Van kahvaltımızı Sütçü Fevzi'de yapıp, Van Gölü kıyısında göl havamızı aldıktan sonra yola çıkıp İstanbul'a geldik..
Çok teşekkürler emeği geçen herkese..Özellikle Mustafa'ya çok teşekkür etmek istiyorum.. Kahvaltı ve kına gecesi bana unutulmaz bir hafta sonu yaşattı ...Darısı daha nice güzel toplantılara .. Evlenen çiftimize de mutluluklar...

Hiç yorum yok: