Pazar, Eylül 30, 2007

GeP(e)GeNç GePGeNç


Dün Kocaelinde en süper toplantımızı yaptık. Önce Murat, Gözde ve ben (ceren) -acaba bu kadar mıyız?- korkularıyla trende "tıngır mıngır" İzmit'e gittik. Yanlış durakta indik (hayır, ben çok konuştum diye kaçırmadık o durağı) ama KYÖD'ü bulduk.
Dernek çok güzeldi, önümüzde koskocaman ve muhteşem Körfez manzarası uzanırken biz azimli GePGeNc tayfası yine de toplanabildik.
Zeynep'i beklerken Yetkin'den İzmit'in tarihi ve turistik güzelliklerini dinledik. Orkun'la beraber bize KYÖD'ü ve Genç KYÖD'ü anlattılar. Allah derneklerine zeval vermesin:)
Zeynep de gelince bir sürü ikramlı toplantımız başladı. Yaklaşık 3 saat gayet efektif bir şekilde kararlarımızı aldık (e ne konuştuğumuzu da tutanaktan öğrenin canım, günlük yazıyoruz dediysek de herşeyi anlatmıyoruz).
Sonra oruç tayfa ve onca ikramı tıka basa yemiş ama hala da aç olan (obur) tayfa toplaşık iftarımızı yaptık. Ordan da körfezde çayımızı içtik muhabbet ettik.
Aslında bunların hepsi boş sözler; kısacası bütün gün hepimiz ÇOK EĞLENDİK. Birlikte olmaktan, beraber birşeyler yapmaktan...

Yaşasın Geyik!

Hiç yorum yok: