Cuma, Ağustos 25, 2006

Gelişmeler ve geri sayım...

Düzenli toplantıları her Salı yapmaya devam ediyoruz. İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü, 335 No'lu odada... Farklı farklı kurumlardan arkadaşlar da katılmaya başladı aramıza. Hoşgeliyorlar, seviniyoruz... Bir ufak hatırlatma, ne olur birileri toplantıya katılacaklar ise önceden bi e-posta atsınlar malemdar@bilgi.edu.tr adresine, biz geliyoruz diye.

Bu arada web sitesi için geri sayım başladı. 3'ten başlıyoruz. Her gün bir geri sayacağız. Böylece yapmış olduğumuz hesaplara göre pazartesi günü internet sitemizi açmış oluyoruz. Dün Gülesin Rekla+'ın ofisini bastı, üstlerine bir kabus gibi çöktü, o yüzden kesin! Bilimsel açıdan da bu durumu şöyle ispatlıyoruz.

Cuma - 3
Cumartesi - 2
Pazar - 1
Pazartesi - bkz. www.gepgencfestival.net

ve buna paralel olarak Gepgenç bünyesinde birşeyler yapmak isteyen gençler ve gençlik kuruluşları için çağrılarımızı yapacağız.

Bugün Alemdar ve Haylaz Sultanahmet'te hostellere bakmaya gittiler. Keşke bir festval otelimiz olsaydı, ama çok pahalı, bu yüzden birçok hostel olacak galiba...

Volkan zehirlendi, ona buradan geçmiş olsun. Elçin artık hergün geliyor. Dilara da tatilden döndü hoşgeldi. Doğu tatile gitti, özlüyoruz. Bir de aramıza Hande katıldı Bilgi'den. E o da hoşgeldi tabiki... Haylaz da İtalyan misafirleri gezdiriyor, ama toplantılara geliyor :)

Hiç yorum yok: